Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

blue-moon-over-connecticut edit 2

Scopul echipei Amused Sloth este de a face jocuri care să-ți stârnească zâmbete. Ca un studio de joc independent cu sediul în România, echipa întotdeauna încearcă să experimenteze mecanici și teme noi, străduindu-se să facă jocuri distractive infuzate cu farmec si umor.

 

Echipa va fi prezenta la TIG Con sa prezinte jocurile lor, cum ar fi Asgard Watch sau Cow Kapow!

 

Asgard Watch aduce o improspatare genului endless running, introducând un sistem de arme și efecte combo care împreună vor influența stilul de joc.

Poți conduce avangarda de eroi curajoși împotriva invaziei Asgardului? Înaintează pe Ash Bridge, podul care leagă cele două tărâmuri și lovește hoardele de nemorți din Helheim. Colecteaza cristale ce conțin sufletele eroilor căzuți pentru a debloca echipamente legendare.

 

Cow Kapow a început cu scopul de a face un joc de strategie turn based, care este accesibil imediat și oferă un gameplay tactic profund.

Calcă-ți în picioare dușmanii! Preia comanda unei echipe de vaci înarmate cu arme neobișnuite și condu-le spre victorie! În acest joc de îndemânare, echipamentul îți extinde opțiunile tactice, de la "Furry Hat of Vitality" la "Kick-Master 5000". Numai cei care își pot adapta rapid strategia și exploatează orice oportunitate vor fi capabili să câștige și să ia fânul!