Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

   
Photo: Carmen

Photo: Carmen

 

Jocuri de societate

 

Meeples, zaruri, cuburi din lemn, mese de joc, playing mats, cărți, pachete, figurine din plastic, monștri, eroi, dependenta, strategie, blesteme, rezistenta, diplomație, muncitori, războinici, noroc, castele, jetoane, contoare, cacealma, licitatie, reguli, supraviețuire, tensiune, raza de actiune, vieti, runda, acțiuni, piese, puncte, întâlniri neasteptate, și mai ales multa distracție.

 

Poate sunteți un jucător mai vechi de jocuri de societate sau doar cineva care a jucat doar primul sau joc de Catan, Carcassonne sau Ticket to Ride, noi va primim cu drag pe toti la TIG Con. Pe durata evenimentului, vom avea tot felul de activități legate de boardgaming care ar trebui să păstreze toată lumea pe distractie:

 

Turnee si concursuri: Cu contribuția editurilor locale, vânzătorilor și distribuitorilor, vom derula un număr mare de concursuri si turnee, cum ar fi: Magic: The Gathering, Colonistii din Catan, Carcassonne, Ticket to Ride, Android: Netrunner, A Game of Thrones, și multe, multe altele. Incă mai lucram la detalii legate de aceste concursuri, dar reveniti pentru actualizări cu privire la date și procesul de înregistrare.

 

 

Demonstratii de jocuri La fiecare stand, editorii și vânzătorii vor avea mese unde vor fi demonstrate noile produse și cele mai bune din anul precedent. Jocurile vor fi disponibile în general și vor fi explicate în limba engleză și română.  

 

Testari de jocuri: Dacă doriți sa oferiti un feedback valoros unui designer de boardgames pentru unul din jocurile lui prototip, vom avea o serie de jocuri nelansate, care vor fi disponibile pentru testari în timpul TIG Con. De îndată ce vom primi confirmarea numelor jocurilor de la editori și disponibilitatea lor în timpul evenimentului, le vom anunța prin intermediul canalelor online.  

 

"Jocul Anului in Romania" - În cadrul TIG Con, veți avea șansa de a nominaliza jocurile care vor lua parte la lupta pentru titlul de "Jocul Anului în România". Nu ratați șansa de a aduce mai departe jocul tău preferat din anul precedent. În cazul în care ajunge pe lista scurta pentru jurizarea finala, cine știe, s-ar putea sa câștige chiar marele premiu.  

 

SA TE JOCI - despre asta este vorba la TIG Con, in cele din urma. Puteti juca jocuri oferite de expozanti, sau dacă doriți să va jucati orice joc cu prietenii în timpul evenimentului nostru, sunteți încurajați să le aduceti de acasă. Prilej perfect pentru a pune pe masa jocuri de 6 ore pe care nu aveti timp sa le jucati, sau sa încercați jocurile care nu ati avut ocazia de a le juca încă. Locul de joaca cu cele aproape 400 de locuri disponibile pentru tine si prietenii tai va așteaptă.