Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

         
tenthousandcubans

Photo: tenthousandcubans

 

Cosplay

   

 

Concursul Cosplay de la TIG Con - distracția de a fi în pielea personajului tau preferat. Construieste propriul costum, și lasă juriul să decidă care este cel mai realist, bine echipat si cel mai de calitate personaj. Vino alaturi de noi pentru câteva zile de distracție în Transilvania!

 

Concursul va avea doua categorii, iar regulile sunt simple:

- Prima categorie este pentru participantii pasionati care isi construiesc singuri costumele. Jocul de scena nu este o componenta necesara, dar s-ar putea sa va ofere un avantaj. Un juriu va decide cele trei premii.

- A doua categorie este pentru toata lumea, fie cu costume facute de participanti, fie cumparate din magazine specializate. Inregistreaza-te ca un singur participant sau ca o echipă și prezinta publicului o sceneta de până la cinci minute. Aici nu va fi juriu, va trebui sa convingeti publicul sa va acorde premiul de popularitate.

 

Juriul va fi format din unii dintre expozanti nostri care au mai avut contact cu acest lucru în trecut și unul sau mai multi cosplayers cu experiență.  

Prima categorie va avea trei pozitii de premiere, iar a doua categorie va avea o singura pozitie. Premiile vor fi legate de jocuri, cum ar fi pachete de MTG si accesorii, pachete de jocuri de roleplay, sau alte jocuri de societate.

 

 

Participanții înregistrați la concursul de Cosplay au acces gratuit la TIG Con, pentru toate cele patru zile de eveniment. Costumul este necesar cel puțin o dată la intrare.  

 

Sunt acceptate costumele prezentate si la alte concursuri !

 

Va puteti inregistra pentru concurs aici, este si o conditie minima petru ca acest concurs sa aiba loc, sa fie inscrisi minim 12 participanti.