Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

Expozanti

   

Planurile centrului expozitional cu dispunerea standurilor se pot vedea aici. Situatia rezervarilor va fi actualizata pe masura ce apar modificari.  

 

Standurile sunt disponibile in doua variante: A si B, conform planurilor. Dupa alegerea unei pozitii disponibile, expozantii sunt rugati sa ne trimita urmatorul formular de rezervare pentru a confirma rezervarea. Rezervarile sunt facute pe principiul primul venit, primul servit.  

   

Dimensiunea standard a unui stand este considerata de aproximativ 20 mp, dar alte dimensiuni sau opțiuni sunt de asemenea disponibile, în funcție de necesități. Puteți alege unul dintre modelele de standuri disponibile, sau sa faceti propriul design. Dacă sunteți interesat de un stand in calitate de expozant la TIG Con 2014, va rugam sa ne contactati.