Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

Photo: Cris21MM

Photo: Cris21MM

 Event information - TIG Con 2014

 

Initiem acest proiect din dorinta de a aduce publicului in general si celor interesati in jocuri de societate (board games) in special o intalnire (conventie) la scara larga intre toate partile implicate in aceasta zona de activitati. Intalnirile de acest gen imbina, de obicei expuneri ale editorilor, distribuitorilor, prezentari de produse, spatiu de joc si testare, targul de produse noi si piata de schimburi pentru produse folosite. Intentia noastra este de a aduce toate aceste lucruri, impreuna cu zona de jocuri pentru copii, concursuri si prezentarea unor invitati speciali.

 

Acest eveniment se vrea sa fie cel mai important de acest gen din Europa de Est, si chiar din acest motiv prima editie se va desfasura la Cluj, Romania, in inima Transilvaniei. Asteptam o participare internationala din toata zona de Est, si nu numai. Clujul este unul din cele mai importante centre culturale ale Europei, iar pozitia geografica si avantajele zonei il recomanda, nu doar ca loc de intalnire, ci si ca destinatie turistica.

 

Evenimentul se intinde pe parcursul a 4 zile pe 22-25 mai 2014, data fiind aleasa pentru a oferi o pozitie alternativa ca si polarizare cu evenimentul principal al Europei de Vest, Essen Internationale Spieltage. Gazda acestei prime editii va fi Expo Transilvania, centru expozitional cu peste 3500 mp de spatiu dedicat targurilor si expozitiilor.

 

View Larger Map