Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

 

Praetor-BoxF_RO_03_LexG_WHITE

   

 

 

Praetor este cel mai nou joc de la NSKN Games care va fi disponibil la TIG Con. Designerul sau, Andrei Novac il descrie ca fiind un joc de atribuire muncitori si constructie de orase pentru intreaga familie.

 

Sistemul de joc pare sa fie unul inovativ, pentru ca muncitorii primesc experienta si isi imbunatatesc abilitatile, sau chiar se retrag pana la urma, lasand loc altora mai tineri. Fiind un inginer roman, construiesti un oras magnific impreuna cu ceilalti jucatori, in timp ce donezi resurse pentru construirea zidului lui Hadrian. Favoritul lui Caesar va fi numit Praetor si va castiga jocul.

 

Tip: Joc de familie, atribuire muncitori

Nr. de jucatoris: 2-5

Varsta: 12+

Timp de joc: 60-90 min

Mai multe informatii si regulile jocului in engleza pot fi gasiteaici, de asemenea un film de la Essen a lui Rhado Runs Through aici.

Descopera Praetor si intalneste-l pe Andrei Novac la TIG Con !