Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

King of Tarmac

 

Pentru cei dintre voi interesați sau curiosi să încerce un joc în faza de testare - haideti la TIG Con și sprijiniti-l pe Arthur Andras sa dezvolte King of Tarmac.

 

TARMAC  

 

Nume: King of Tarmac  

Designer: Arthur Andras  

Numar de jucatori: 2-6  

Varsta recomandata: 10 +  

Timp de joc: 120 min  

Tipul jocului: Strategie  

mecanica jocului: Worker Placement / Dice Rolling / Building  

Dependenta de limba: No necessary in-game text  

Description:  

Orașele au nevoie mereu de drumuri să se dezvolte și să comunice. Oricine este dispus să le ajute să facă aceste conexiuni va fi sprijinit de către municipalitate, așa că încearcă să fii primul care să conecteze întreaga zonă. Nu vei fi singur acolo, asa ca asta nu va fi o sarcină ușoară, și alți concurenți încearcă să facă același lucru. Concurența va fi acerba pentru achizitionarea de echipamente, sprijin financiar și noi terenuri pentru construit. Alege strategic cele mai bune locatii pentru a construi drumurile tale, pentru a primi cele mai bune recompense, în timp ce iti formezi muncitorii și iti dezvolti echipa.