Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

Banner Dominion 3

Multi dintre voi l-au jucat, v-a placut, și poate că ati aflat că nu este un joc dificil. Asta, până când ajungeti la un turneu. La TIG Con vor exista două competiții diferite, astfel încât veți avea două șanse de a câștiga. Pregătiți-vă echipamentul, și luptati pentru Dominion!

 

Turneul va fi alcatuit din patru runde a cate 60(2x30) minute, fiecare masa avand un nr. fix de jucatori, trei sau patru. Se vor acorda punctaje partiale castigatorilor fiecarei runde. In prima runda impartirea la mese se va face aleatoriu, in urmatoarele se va juca in functie de rezultatele partiale obtinute. Cel care va strange cele mai multe puncte partiale din cele trei runde, va fi castigatorul turneului. Se va folosi jocul de baza, fara expansiuni.

 

La inceputul jocului, fiecare jucator va trage cinci carti, din care va alege trei, cu care se va forma deck-ul de joc. Jucatorii vor juca doua runde la aceeasi masa, cu pozitia de start inversata pentru cea de-a doua runda. Alegeea cartilor pentru cea de-a doua runda se face in acelasi fel. Jocul de termina conform regulilor jocului de baza, cand provinciile sunt folosite, sau oricare trei deck-uri sunt consumate.

 

Premiile vor consta in jocuri oferite de Cutia.ro