Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

tzolkin contestPentru unii dintre noi, Tzolk'in, calendarul de 260 zile al civilizatiei Maya ne ajuta, de obicei, sa cunoastem perioadele optime ale cultivarii porumbului, sa alegem zilele cele mai bune pentru casatorie si ne stabileste datele pentru indeplinirea ritualurilor cuvenite zeilor.

 

Pentru altii, e doar un joc.

 

La TIG Con, turneul Tzolk'in din 24 mai va fi alcatuit din trei runde a cate 75 min. Fiecare masa va avea un nr. fix de jucatori (3 sau 4), care vor juca in urmatoarea runda in functie de rezultatele rundei anterioare. Se vor acorda punctaje partiale castigatorilor fiecarei runde, iar cel care va strange cele mai multe puncte partiale din cele trei runde, va fi castigatorul turneului.

 

Premiile sunt acordate de Lex Games si Lex Hobby Store, cel mai important magazin de jocuri din tara, din punct de vedere al stocurilor.