Programul concursurilor

Mar 18, 2014

  Acesta este programul concursurilor si turneelor disponibile la TIG Con. Premiile pentru toate concursurile vor consta in jocuri de societate, jocuri de carti, kituri de premiere si accesorii. Premiile pentru turneul MTG constau in bani, conform regulamentului. Formatul si structura pentru fiecare concurs vor fi anuntate in curand.
Vezi detalii

wa

Sunteti pasionat de WW2? Sunteti si un wargamer infocat?  

Wargames Romania va invita la un demo de Flames of War!

 

Flames of War este un joc de miniaturi bazat pe perioada armatele celui de al doiela razboi mondial. Fiecare jucator conduce o armata formata din plutoane de infanterie, tancuri si artilerie impotriva altei armate de dimensiuni egale. Se pot recrea batalii reale din Europa si Africa sau se pot da batalii fictive intre diferite forte.  

Ceea ce este cel mai important este ca puteti conduce unitatile voastre preferate impotriva inamicului! Optiunile sunt nemasurate: puteti conduce o hoarda de T-34 rusesti sau o forta de infanterie SS germana. Puteti sa faceti raiduri cu companii de parasutisti americani sau puteti lupta in apararea Fatherland-ului conducand un batalion de tancuri Tiger.

 

Pe 22, 23, si 24 mai 2014 tancurile britanice vor ataca aeroportul Carpiquet aparat de fortele germane. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a recrea aceasta batalie!  

 

Sesiune: 40-60 de minute  

Format joc: Flames of War 3rd Edition  

Program: 12.30 - 13. 30, 14.30 – 15.30, 16.30-17.30, 18.30 - 19.30, 20.30-21.30  

Participanti pe sesiune: 2 jucatori  

Experienta: minima sau deloc

 

Intre sesiunile de Flames of War, vor fi mini-sesiuni demonstrative de pictura pe miniaturi, puteti urmari si invata cum sa pictati propriile miniaturi !

 

Pentru inscrieri  va rugam sa va inscrieti trimitand un email la adresa baycee[at]wargames-romania[dot]ro sau la telefon 0727811761.